torstai 16. helmikuuta 2012

Tässä kaikki

Hui, nyt on ehtinyt jo muutama päivä vierähtää enkä ole tätäkään paikkaa oikein päivitellyt, kun olen ollut kuin kala virvelin päässä. (Tavoittelin synonyymilausetta kiireelle..).

Ystävänpäivänä tuli hoideltua tuota OPKHn musiikkibisnestä tuolla Viherlandian auditooriossa, kunnes muutama kappale kakkosia ja kolmosluokkalaisia (salaa te ootte ihan ihania!), tuli ja kaappasivat mun olemattoman duunin ja päästivät Antin vapaalle siitäkin virasta.

Ilta meni mukavasti Bollstadissa, jossa illalla tuli katseltua (vasten yleistä romanttisen elokuvan tuomaa sääntöä) liikekuvapätkä "When stranger calls", joka oli jopa ihan kohtalainen kauhuraina. Toki melko paljon kliseitä oli, mutta nyt kaikkein suurimmat sudenkuopat oli vältetty tai ainakin peitetty ihan kiitettävästi.

Aamulla sitten kadutti, että oli tullut valvottua, kamalan vähillä yöunilla oli pakko raahautua jääkaapin kautta eteiseen jossa minua tervehtivät vielä eilisestä ihanan kosteat Aadidas lenkkarit, jotka olin jostain idioottimaisesta syystä päättänyt valita tossuiksi, vaikka ulkona onkin vain 45cm lunta...
Huomatkaa, että tuon aamun pelasti muropaketista esiin loikannut Star Wars valomiekka lusikka, joka on kovin super!
Ei haluaisi ottaa noita muoveja pois..

Koeviikon lopputulokset ei nyt ihan menneet niinkuin toivoin, keskiarvo ei tykkää nyt yhtään, päätin ottaa uusintoihin korotettavaksi tuon hissan vitosen ja sen kummittelevan fysiikan, kuka kirotun epäsimpukka senkin on keksinyt?

Nyt olen jo muuten muutaman viikon ajan miettiny semmosta tosi kuollutorvokkilumihangessa henkistä kangaskassia ihan vaan noita lyhyitä koulupäivä, ja tyyliin lakanoidenvarastamiskeikkoja ajatellen, ja inspiroidun tuossa yksi päivä, kun bongasin yhdeltä meirän koululaiselta tollattisen tosi mageen viiksi kangaskassin, ja olihan sellanne pakko käydä hakemassa, samalta reissulta tarttui mukaan pari leffaakin.
mm. Jamie Foxxin "Law Abiding Citizen", joka olisi sitten vielä tänä iltana tarkoitus tsekata. Toivotaan parasta, otin sen nyt ihan vaan sen takia, että tykkäsin siitä Jamien suorituksesta "Jarhead"issa.

Mitäs muuta mine teille kertoisin, ai niin!
Tuli aloitettua Arno Kotron "Sanovat sitä rakkaudeksi". Luen sitä aina pari kolme sivua aamuisin, piristyn kovasti aina, kun luen sitä, eipä kai sille mitään perusteita tarvitsee antaa, upeasti kirjoitettua tekstiä on aina mukava lukea. Yleensä seuranani on kynttilän luoma rentouttava tunnelmavalaistus sekä suuri kuppi teetä. (Ei, ei oikeesti).
Tänään tuli kanssa haettua ensi kuvauksia varten haettua postista ihan upouusia EGn kolmannen sukupolven savumassatuubeja, otin pari tummanpunaista ja yhden liilan, saa nyt toivoa, että ne toimisivat toiveiden mukaisesti.

Kovasti olin ottanut kaikista näistä hankinnoista kuvia, mutta kameran ruojakkeesta meni loppumaan akku, enkä ole tällä hetkellä kovinkaan tietoinen sen sijainnista, laitan niitä tänne heti, kun sen laturinmokoman löydän jostain.

Huomenna onkin sitten Wanhojen tanssit, ja sittes sen jälkeen alkaa ihana hiihtoloma, jonka aikana pitäisi ainakin pari päivitystä tulla, toivottavasti.

 Tämän kuvattoman ja eleettömän sarjakuvan kruunaa seuraava kappale, joka kuvasi ainakin eilisiä fiiliksiä erittäin vahvasti.

 Cheers!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat