perjantai 17. helmikuuta 2012

Simpukan helmin

" Minun mustasukkaisuuteni, 
  vastaan sinun välinpitämättömyytesi,
  yhtä turhaa,
  yhtä raastavaa. "


Juu, eli kuten joku taisi jo tajuta, niin olen jo aloittanut lukemaan tuota Kotron "Sanovat sitä rakkaudeksi". Ja on pakko myöntää, että on oikein erinomainen kirja, vielä kun jostain löytäisin tuon jatko-osan niin ai että!

Koko päivä on mennyt melkeinpä jossain valvehumalassa, juttelin, kättelin, halasin, ja käytäville palasin, silti koko päivä oli itse tansseja lukuunottamatta taas aika tyhjä. Tein asiasta jopa oikein komeita mietteitä bussissa, jotka päätin kotiin tultua laittaa takansytykkeiksi, ai, että jos se nyt vaan olisi niin helppoa..
Onneksi päivää piristi nämä Greengheton ihanat kakkoset sekä sekä yksi tanssijapoika ja sitten se ponityttö, oli aivan ihania pukuja ja osa pojistakin olin ihan komistautunut tapahtumaa varten (siis vähän enemmän kuin pelkällä puvulla, kajaalia bongattu!), oikein silmäkarkkeja olitte kaikki!

Noh, onneksi talvi/hiihtelylomalle on kai jotain menoja, joita nyt pähkäilen sitten tässä viikonlopun aikana, ja arvatkaas mitä, vaikka teille muille alkaa jo tänään loma, niin allekirjoittanut herää huomenna jälleen hieman neljän jälkeen, koska tekosyyt joita en jaksa nyt luotella. Mutta silti, kovin hiiliintynyt olen asian suhteen, onneksi samaisen päivän illasta on tulossa ihan mukava jos nyt luonnonlait pysyvät ihan maantasalla, eikun...

Mutta hei, se pääajatus minkä takia alotin tänään taas rustailemaan oli, se että haluan toivottaa jokaiselle abille ja kaikille wanhoille aivan hillittömän erinomaista (salaa jopa kenties pullantuoksuista) lomaa!
Ja te muut, olettehan tekin ihan hyviä.


     Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat