lauantai 11. helmikuuta 2012

Luoda ennakkoluulot

Hei,
Mietin jo tovin, miten saisin tämän ensimmäisen hieman esittelevän julkaisun kuulostamaan joltain muulta kuin sen Suomi24en treffi-ilmoitukselta, enkä oikein edes päätynyt mihinkään järkevään lopputulokseen.

Luulisi kovasti, että tälläiselle kirjoittamisesta ja lukemisesta pitävälle ei tekisi vaikeaa yrittää kirjoittaa edes yhtä pientä tekstinpalasta tänne interwebin ihmeellisen maailman, onhan tänne tullut aikojen saatossa kaikka muutakin törkyä kirjoitettua.

Mutta ei nyt tällä kertaa, mutta hei, saatte nyt kummiskin tietää, että olen ensimmäistä vuotta Viherlaakson lukiota käyvä opiskelijanrenttu, ei en ole PK seudulta, vaan asun ehkä kaupunkilaisen silmin nähden idyllisessä Mustiossa.
Ja nyt niille joita jäi tämä Mustio mietityttämään, niin varmasti se yks karttapalvelu auttaa teitä, kun syötätte tuon "Mustio" sinne hakupalkkiin.

Kovasti olen pyrkinyt harrastamaan valokuvaamista, ja muutakin todella luovaa, noh, kuten arvata saattaa ollaan nääkin asiat vähän niinkuin lukiokin, vedetty kieli poskella.

Oikeesti kaikki tarvittava on, ja asia kiinnostaa, mutta aina ei vaan riitä aika, joten pieniä riman alituksia löytyy niistäkin, kuten kuvaamisen suhteen, kovin olen pyrkinyt kameraa räpsyttämään, ja kuvia muokkamaan, mutta todellisuudessa minuu kuvausharrastuksesta n.80% on pelkkää kuvien ennakkosuunnittelemista, värejä, kuvakulmia jne...

Eli luultavasti tulen siis tätäkin blogia päivittimään erinäisillä kuvapläjäyksillä aina silloin tällöin, tai sitten en, en mene lupaamaan, ettei joku tule vaatimaan päätäni vadille.

En rupea mitenkään kertomaan miten pukeudun tai minkälaisista ihmisistä pidän, ja mulle on sinänsä ihan sama mitä mieltä ihmiset on minuust tai miten mun käytökseen taekka kirjotuksiin suhtaudutaan, ilmaisen itseäni niinkun sen luonnolliseksi näen.

En varmaankaan saanut tähänkään laitettua kaikkea mitä olisin halunnut, tulen varmaan myöhemminkin tänne kertoilemaan jotain asioita itsestäni niiden kuulumisien lisäksi.
Siihen asti...

 Cheers!

 - Antti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat