sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Mun on turha kertoo, tiiät silti ihan hyvin

Synttärit olivat ihan mielenkiintoiset, kun oli kahdet kemut. Yhdet Oittaalla ja yhdet Pohjassa. Molemmat mukavat, ja kiitokset kaikille jotka ovat olleet osana!

Kuitenkin ottanut musta tämä koulun loppuminen ja valvominen ottanut veronsa, eli tästäkään päivityksestä ei tule pitkää, mutta huomenna laitan kuvia! Kookospähkinöikää sitä!
Eli koulu on ohi, ja tämänhetkinen "todistus" näyttää parhaimmillaan 10 ja 9, näihin kuuluvat:
 - Äidinkieli, kuvaamataito, englanti ja musiikki.
Sitten on näitä ihania floppeja, jotka ovat pääosin matemaattisten aineiden osalla, nämä ovat sitä ihanaa 4 ja 5 tasoa, mutta niistä enempää masentumatta eteenpäin!

Lahjoja tuli saatua koska synttärit, ja vaikka yleensä vihaan ylikaiken kaikkia jotka mainostavat kauheasti saamiaan asioita, niin joudun rikkomaan taas etikettiä, koska en esittele näitä asioita sen takia, että sain ne, vaan sen takia, että lahjojen antajat saavat ansaitsemansa tunnustuksen!

Vanhemmilta ja kummeilta tuli saatua tuttuun tapaan käteistä ja kakkua, oli oikein maukas kakku, äiti oli ihan itte leiponu, tai niin se sano. Olin roisto ja huomasin kummiskin leipurin kuitin sivupöydällä.

Ja teiltä ystäviltä rakkailta tuli saatua kaikkea ihanaa aina itse tehdyistä radioboombox kaulakoruista, mustiin rannekoruihin ja söpöihin tank toppeihin. Ai niin! Sain retro kahvimuin! Siinä lukee kotain kokasta...
Kiitos teille kaikille näistä, nämä ovat oikein ihania ja tuikki tarpeellisia!
Ehkäpä ylitunnustuksena heitän vielä jotain kuvatuksia niistäkin tänne!

Koin myös viikonlopun aikana valaistuksen ja tajusin kaksi asiaa:
 - Fight Club on vaatimattomasti ilmaisten upein ikinä näkemäni elokuva.
 - Haluan Niken Windbreaker takin maastokuosil.




Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat