torstai 7. kesäkuuta 2012

Lomautus

Heippa,
Tiedän, tiedän, lupasin teille sen kuvapläjäyksen ja kaikkea, ehkä mä nyt sitten illemmalla, nyt ei ainakaan pysty. Tiiättekö, kun kesäloman pitäisi olla pelkkää rentoutumista, ehkä nyt korkeintaan kesäduunia varten?
Noh, ei tokkiinsa!
Tämä poika päättää jo edellisenä jouluna, että nyt, nyt tahdon olla tietyn tahon ihmisille mukava, ja varaan kalenteristani tätä varten 15.-16.06.
Tällöin meidän kaikkien pitäisi mennä Kemiöön leikkimään tietyn teeman mukaan, ja kerään jopa osallistumismaksun, jolla yritän tapahtuman järjestää. Kuitenkin itsestäni riippumattomia asioita tapahtuu, ja nyt tapahtumassa ei ole tällä hetkellä muona eikä majoitustarpeita, mutta hups. suurin osa rahoista on kuitenkin mennyt.
Näennäinen vitutus ilmenee myös siinä vaiheessa, kun jengi ei kerro, että ei saavu peliin, vaan heiltä pitää erikseen tivata, että josko heitä nyt sittenkään huvituttaa tulla. Nyt alkuperäisestä vajaasta kuudestakymmenestä osallistujasta tapahtumaan on sen sijaan saapumassa reilu parikymmentä ihmistä.

Ajatelkaas nyt asiaa sitten niiden osalta jotka ovat kuitenkin saapumassa tapahtumaan ja odottavat sitä ehkä jopa ihan innolla. Kuvitelkaapa olevanne heidän asemassaan, kuvittelette, että on tulossa hieno tapahtuma hienoilla puitteilla, ja loppujen lopuksi kun saavutte paikalle, alueella ei ole läheskään kaikkea mitä oletettiin, koska muut pelaajat - JA organisaattorit eivät vain voineet vetää samasta narusta.

Tämän takia sitten sataa negatiivista paskasadetta minusta ympäri interwebbiä kommentoiden miten ihan kurja tapahtuma oli, ja, että miten nyt on kusetuksen maku suussa, vaikka allekirjoittanut on päinvastoin vain yrittänyt saada tapahtuman toimimaan, mutta epäonnistunut..

Seuraava 1,5 viikkoa tulee olemaan allekirjoittaneelle yhtä helvettiä, ja ehkä osuvimmin tähän tarinaan osuisi seuraava lainaus eräältä mukavala ystävältäni, terkkuja sinne Ouluun!

"Tiktok, kello tikittää väärää aikaa.
   lämä valuu sekunti sekunnilta..."







Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat