lauantai 30. kesäkuuta 2012

Jungle Fever

Hupsittakeikkaa, onpa taas ollut työntohkeinen viikko, on ollut työvuoroja ja kaikkea, ja tänään jopa tehtiin myös puutöitä, joissa Tia oli suurena apuna kanssa mukana, tänksit sinne, oot parhaus!

On nyt valitehtavasti jäänyt blogin kirjoittelu vähemmälle, kun on aikaakin vähemmän. Onneksi mun soppari raukeaa 20.07 niin sen jälkeen alkaa vapaus, ja onnellisuus, ja sitten on vieläpä 4vko lomaa ennen kuin alkaa tuo toinen vuosi lukiossa, oi niin paljon aikaa käydä lintsillä, ja uimassa, ja nukkua pitkään, ja ehtiä olla enemmän ystävien kanssa.

Nyt tänään kaiken kiiren keskellä, ja melko haikeiksi veti, kun Kaissa, enana ystäväni 6.luokalta lähtien muutti pois Mustion metsistä, tosin vaan 20min päähän Karjaalle, mutta s i l t i . Teki pahaa, oikeasti pahaa. Ja tulee ikävä, oikeasti. ikävä.

Siinä sitten pelleiltiin ft. sinitarra ja lepardikuvioinen toppaliivi (tai joku), ja jossain vaiheessa kadottiin sateeseen kävelemään ja sää oli kuin monsuunihomo ja kengät kastu ja viherkasveja oli kuin viidakossa (+ taidan olla tulossa kipeäksi).

Ja sitten fiilisteltiin Mustion linnalla auringon pilkotusta aina välillä (Kaisa ei salee ees huomannu sitä aurinkoa...), ja sitten koska tämä tytteli muutti ja koska minä olen köyhä opiskelija, hän lahjoitti minulle valtavan ihanan kasan vaatteita, joista tosin 3 hupparia (2x S ja 1x M) olivat hiukkasen tiukkoja, joten luovutin ne ihan suosiolla eteenpäin.

Itselleni kuitenkin jäi ihana läjä vaatteita:
 - 4 tee paitaa
 - 2 neuletta
 - 3 hupparia

Kiitokset sinulle Kaisa, ei vaatteista (taino niistäkin), mutta näistä ihanista vuosista, oot tärkeä, ja toivon, että näet tämän päivityksen jossain vaiheessa.
Tulen kyllä sitten moiksimaan sinua sinne Karjaalle, ja saat luvan kyllä käydä täällä Mustiossakin.

Nyt tämän aamun, kyllä kello on 0:21 tällä hetkellä, suunnitelmiin, olisi vielä kevyemmillä painoilla nosteloa, sekä veden latkimista.

Muuten, haluan kertoa teille jotain vielä ennen kuin minulta akku loppuu tästä taskukoneesta.
Meillä on tontilla vanha kaksikerroksinen lato, jota rupeen remppaamaan tässä heinä/elokuun aikana.
Maalaan ulkoseinät uudestaan, ja korvaan tarvittavat laudat, sekä teen seiniin reiät vanhoille ihanille valkopokaisille ikkunoille jotka sitten sovitaan niihin aukkoihin. Sit siivoan sen, ja siitä tulee oikein hyvä paja + aion salee tehä sinne tilan mihin saan tuon miun tulevan El Camino projektin. (hih).


Ilta nostelomusiikiksi sopii tänä iltana oikein hyvin Rollarit! O v e r   a n d  O u t !





Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat