lauantai 9. kesäkuuta 2012

iBlack'nWhite

Hoho, tämä päivä ollut melkoisen jännä, kerronko miksi?
Ei ollut pienintäkään masista, mutta sen sijaan, ajatus seisoi lähes koko päivän ajan, päässä ei liikkunut yhtään mitään, ja tuntui just siltä, kun olisi vaan yrittäny nähdä ikkunan läpi, mutta sumu on liian sankkaa.

Sumun vain sumennettua kotona päätin paeta Allulle, kun sieltä oli aiemmin tullut kahvittelukutsu. Eli pakkasin ensi viikon duunia varten keikkalaukun loppuun (Muutan siis tilapäisesti Mustiosta Bollstaan, hihi). Ja huomasin siinä samalla MTVltä Lambertin uuden musavideon ja tykästyin kovasti videon "valoisaan" Adamiin, ja vedin hiuksiin hieman Four Reasonin myrkkyjä, vähän kampaa ja vähän runttua, niin sain nuo haituvat pystyyn. Sit vaan kaivoin neuleen kaapista, ja tietenkin valkoisen t-paidan ja kaulakorun, siinä sitten 5min wnb Adam style. Okei, myönnän. Ehkä mä oisin voinu vetästä jotkut meikitkin. Mutta en meikkaa niin ei ollu meikkejäkään. Nyyh.

Jossain vaiheessa Allulla tuli karattua myös ottamaan kuvia ihan vaan, jotta teilläkin olisi jotain kateltavaa. Haha, koska mun pärstä on niin kaunis. (Sarkasmimittari runkkas ittensä juuri puhki).





Ja pari yleishomokuvaa:



Huomenna heti aamusta Leilään, ja saunomaan, ja souteleen, ja uimaan, ja salille. Ja ah. R a k k a us.
(Tuntuu siltä, että huomisesta tulee h y v ä päivä)!


Ainiin tässä vielä tää video mistä revin inspiraation, en nyt tiie onko mitään samaa, mutta hassua oli noiden hiusten kanssa säätää!





Cheers!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat