perjantai 22. kesäkuuta 2012

Stop! Hey, whats that sound...?

Hii, elikkä nyt meidän Kemiön Vietnam keikan, eli Spring Breakin kevyttä kuvasatoa, pienellä tarinalla höystettynä:

Perjantaina oli vaarattomia tehtäviä, eli lippaita ei oltu lipastettu ja tiedustelutehtäviä suoritettiin lähinnä fiilistelyn vuoksi. Tämän takia voitin hyvin leikkiä tykeilläkin kun tiedettiin ettei sattumisvaaraa ollut.
Tiedustelutehtävien ja tukikohtien pystyttämisen jälkeen vietettiin koko konkkaronkka mukava grillinotski pre-game ennen lauantaista tapahtumaa.

Alla kuvia omasta -Nam setistäni, leimasin sen itse tällä hetkellä n.1969 syksy - 1970 kevät ajalle, Air Cavalry janteria imitoiden.
Varustelista oli tällä kertaa suhteellisen kevyt (Ilman takkia, pelkällä aluspaidalla), ja sekoittelin kaikkea kivaa keskenään niinkuin uudemmat M69 3/4 Collar suojaliivit ja vanhemmat -60 luvun alun OG-107 puuvilla-popliinihousut.







Viimeinen kuva on hieman "kotopuoleen lähetettävän postikorttikuvan" hengessä otettu. Eli missä kaikki on hyvin, ja elämä hymyilee siellä jossain oikeasti, vaikka ei yhtään huvittais olla jossain Vietnam-maassa.

Seuraavaksi joitain lauantain pelitehtävien ohessa otettuja kuvia (Jotka 5 viimeistä lukuunottamatta ovat Vietcong osapuolen näkökulmasta):













Oli magee.
Kiitos.


Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat