lauantai 18. elokuuta 2012

Back to business

Heippa kaikille!
Olen erittäin pahoillani, että olen pitänyt nyt heinäkuun ja elokuun alun taukoa tänne kirjoittelusta. Näinhän ei ollut tarkoituksena olla, mutta asiat menivät miten menivät, surrey.

Mitä minulle kuuluu? Olen ruskettunut, taino ainakin ruskettuneempi kuin ennen kesää, hieman rikkaampi, sekä monen moista asiaa kokeneempi, eli ei ihan huonoilla eväillä lähdetä toiselle lukiovuodelle.
Kesän ajalle ehti mahtua 5 päiväisen duuniviikon lisäksi mm. Linnanmäen reissu, harhailu ympäri Raaseporia, elokuvien katselua, ilta-aurinkoa rannalla, veneilyä, kaikkee mageeta, kyl te tiiätte.

Mitä ensimmäiseen kouluviikkoon kuuluu? Öää...
Kavereita kiva nähdä, mutta lukujärjestys on helvetti, fiasko ja farssi, ja ne kaikki vielä panee keskenään...

Mitä tähän päivään kuuluu?
Ihan hyvää, käytiin aamupäivästä ottamassa hieman Vietnam teemaisia kuvia, ja sen jälkeen elellyt mökkielämää Hösnäsissä, sen jälkeen kattokiipeilyä kavereiden kanssa Karjaan mahtimaailmassa, ja nyt ilta meni saunoen ja rentoutuen, ei huonosti.
Alla vähän kuvia Vietnamista (tai ainakin melkein sieltä):









Tässähän näit kuvia nyt sitten olikin muutama, ryhmäkuvaukset onkin sitten parin viikon piästä. Yritän tähän blogielämään jälleen jossain vaiheessa aktivoitua, niin, että teillekkin tulisi enempi pällisteltävää. 





Cheers!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat