torstai 1. maaliskuuta 2012

Silmänkääntötemppuja

Oi, että pari viime päivää on olleet oikeen riemullisia!
Eilen tuli leikittyä koulussa inkkaria Annin kanssa, ja muutenkin oli koulussa oikein mukavaa, Ruotsin tunneista aina itsensäpaljas..ilmaisuun, kaikki yhtälailla!

Tänäänkin, ai, että! Heti aamusta hyvä meno. Tuli siinä aamun pimeinä tunteina (Kai se jotain neljän paikkeilla oli) lueskeltua hieman tuota Hannibalia, nautiskeltua oikein ihanan rentouttavaa mansikkateetä, ja siinä sitten auringon sarastaessa huomasinkin jo istuvani ICn torkkuvaunussa.

Täysin pimeänä oleva junan yläkerta, hiljaisuuden täyttävä musiikki jonka vain minä kuulen, kiskoilla pöllyävä puuterilumi ja täysin kirkkaan tummansinisen taivaanrannan laidalta nouseva oranssinpunertava aurinko jotenkin antoivat kummasti energiaa tähänkin päivään!

Valloitettiin tänään myös valtava lumivuori Mikon ja Ilarin kanssa, tosin tottakai Mikko säästyi tuosta operaatiosta täysin naarmuitta, Ilmukan hiukset takertuivat kiinni avaimiin ja allekirjoittanut onnistui hyppäämään lumen alla piilossa olleen tukin päälle sillee inhasti.
Kannattelin myös ihmisiä kovasti, ja pari reppuselkä reissuakin sain tänään järjestää, olivat oikein mukavia kunnes tajusin, että liu'un jäällä ikävän vilkkaasti, kun joku on selässä...

Loppupäivä tulikin sitten leijuttua hieman pilvilinnoissa: junassa torkuin, Karjaalla laulelin, ja Mustioon päästyäni soittolista iski piirtämistä ja tutkintaa Ympyrätaloon liittyen, no ihan vituikshan se meni, ja varmaan kilon verran tuli mytättyä noita luonnoksia nurkkaan. Ehkä sitten huomenna...
Onneksi sain sentään Ruotsin kappaleen käännettyä, ja jopa muutamat tehtävät tuli tehtyä!

Tämähän nyt jää ihan meidän väliseksi sitten.
Olen nyt jonkin aikaa jäänyt jatkuvasti kiinni aamubussissa alla olevan kappaleen (järkyttävän oman versioni) visertämisestä, eikä se väärin ole, että ala-astelaiset tuijottaa bussin toisesta päästä järkyttyneenä.
"Mom, what is that...?"

Ja se teidän tekeminen, kuunnelkaa kappale, ja se ketä teille tulee kappaleesta heti ensimmäisenä mieleen:
Laittakaa pienelle paperille henkilön nimi ja piilottakaa se vaikka lompakkoonne, niin muistatte, että ei se välttämättä ole niin vaikeaa löytää jotakuta joka välittäisi, tarvitsee vain etsiä oikeasta paikasta.


Cheers!
PS: Kuvia tulossa parin päivän sisään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat