torstai 22. maaliskuuta 2012

Kloorin haistaa, hengitys vaihtaa kaistaa, ja alkaa ahdistaa

Muippis,
Lupailin päivittää tätä jollain tosi erityisellä Levi päivärillä, mutta ei ole oikein aikaa saati inspiraatiota moiseen.
Haluan vain kertoa teille, että oli ihana reissu, ja ihanaa seuraa (kiitos Tia!), ja matka oli ikimuistoinen, toivottavasti ensi vuonna uudelleen.

Elikkä mitä siis tapahtui lauantaista sunnuntaihin? Lähdettiin lauantai aamuna mökin siivouksen jälkeen kävelemään Levin "keskustaan" hieman tuliaisia hakemaan. Suurimmaksi osaksi mukaan tarttui teetä, mutta tulipa sieltä pientä kylttiä ja tölkin poikastakin tänne lämpimmämmälle puolelle.
Shoppailujen jälkeen lähdettiin autot täynnä kiitämään kohti Oulua, jossa määränpäänä oli kylpylähotelli Sokos, jossa oli tosi herkku aamiainen, näin vähän aiheesta hypäten, mutta niin...

Oulussa kului ilta sitten pulikoimisen, biljardin peluun, jäätelön syönnin ja "Hohdon" parissa (Eli siis se leffa), joka olikin eri mukavaa.
Vielä mukavempaa oli seuraavana aamuna, kun aurinko paistoi ihanasti ikkunasta sisään ja oli aivan jätte hyvää superherkku teetä tarjolla! Sitä tuli sitten tuolla huoneen parvekkeella nautiskeltua oikein muikein fiiliksin:



Tialle kiitokset kuvista!

Ja nytten pakenen lukemaan kokeisiin!


Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat