sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Saweet

Eli niinkuin eilen aamulla teille kertoilin niin lähdetiin Paraisille, ja joo tulihan noita kuvia otettua.
Matka sujui ihan hassusti, iskä tykkäs popittaa Irkkumusiikkia meirän soccermomfamilyvagonista, ja olihan se sen puolen tunnin ihan hauska läppä, mutta onneksi MP3 pelasti loppureissun, kunnes raidattiin ABC! Piihovi.
Olin lievästi kusessa, "Koneessa toimintahäiriö, ei syötä seteleitä". Miksi ne koneet aina ilmoittaa jotain sellaistaa minkä itsekkin näkee ja kykenee ymmärtämään.
Noh, onneksi oli jotain hiluja mukana, ja sain matkalle vähän juotavaa ja pikkunaposteltavaa, alla ensimmäistä settii:

Tää nyt oli tämmönen kokeilu, luulin että olisi ollu erilaista kuin se punainen mitä tuo rakas Viherin Alepakin tarjoaa, mutta ei...

Puolustuksekseni sanon, että toinen Suffeli ei ollu mulle, omaani en oo vieläkään syöny loppuun, ja Cocis pullossa oli vettä!

Ja nyt ajattelin, että "tarjoaisin" teille mahdollisuuden nähdä just kuinka fiksulta mä näytän vähänkin pitemmillä automatkoilla (Joku saattaisi mainita jotain Deellä alkavaa, jätän tuomitsemisen teille):

Sitten sitä saavuttiinkin ihan oikeasti jossain vaiheessa tuonne Paraisille, ja ruvettiin siellä heilumaan, tällä kertaa, en ollut kameran hihna kaulassa, eli valitettavasti minekin vilahdan parissa, just deal with it.
Koiria oli kolmen kappaletta Tosca, Pelle ja Smulan. (Hihi, murunen):



Sanoin sitten ehkä vähän pahasti Toscalle, kun se tuli rynnistämään mun synkkyyn, kun olin solmimassa kengännauhoja.
Niin noh, muistanpahan olla kieltäytymättä ens kerran...

Sitten tuolta ojasta kahlattuani mentiin sisälle kaffettelemaan, ja koirat tais oikeen tykätä päästä sisälle, sen verran uitetun oloisina juoksivat sisälle.
Siinä sitten paremman tekemisen puutteessa rämpsin muka niin perhanan homoerotica taiteellisuus kuvia:






Kahvien ja kiitosten jälkeen alkoi kotimatka kohti kotoista Black River Cityä, matkalla tuli pysähdyttyä Salossa Citymarketissa hakemassa super kivennäisvettä ja muita elämälle olennaisia elintarvikkeita. Tänä aikana iski kutsu Mustion yöhön ft. Alehandro, Santevi, Juullia, Laura och Mikke.
Kyllä.


Tämän pärstän jälkeen, seuraava etappi, Siwa! Matkalla törmäsimme Santeviin, joka liittyi grubbeen ja yhdessä me kolme muskettisoturia sitten matkasimme päät pystyssä katsastamaan hovin herkkuja!



Todellisuudessa me otettiin kaikkee kauheeta valmisruokaa ja Batteryy, ehkä me vielä joskus tapamme parannamme, ehkä.



Siinä vaiheessa, kun Santevin nimeämältä ristiretkeltä pääsimme takaisin olivat tytöt jokseenkin valmiit kynimään Allun, ja noh, niinhän ne kyni:


Vielä naurattaa...
...kunnes


Ja siitähän se sitten alkoi, sakset hytkyivät naurun tahtiin ja sivuista tuli välillä vähän eripituiset, mutta ei se mitään, onneksi pojalla sentään on vielä hiukset päässä.

Pienen parturoinnin jälkeen aloimme Allun kanssa opettelemaan Kuopion murretta mistä Juulia ei vaikuttanut kovin tykästyneeltä, eikä se Lauraakaan tainnut oikein sytyttää:


Kyllähän ne siitä sitten leppyivät, kun tajusivat, että talosta löytyy Forza, Xbox 360 ja pari ohjainta, mitenniin vaan pojat pelaa videopelejä?
(Huomatkaa kuitenkin, että yksikin kierros ajettiin niin, että n.20 sekunttia ennen sen loppumista Juulia heitti ilmoille kysymyksen "Kumpi mä oon?").



Tajuttiin myös, että joskus aamuyöstä kannattaa lähteä etsimään auringon tähteitä pihamaalta, ja niin meidän uljas ruhtinaskuntamme vaelsi piakoin ulos linnastaan, jättäen uljaan vahtiponin sisälle!
Ulkotiloista löysimme myös Mikaelon, joka oli erittäin positiivinen yllätys!


Siinä melkein kaikki muut menivät sisälle lämpimään pienen ajan päästä, mutta minäpä jäin Santevin ja Mikken kanssa ulos katselemaan tähtiä, lumihankeen. maaten. kylmä.

Seuraavana aamuna tuli herättyä joskus kahdeksan aikoihin (Huomatkaa, me kyllä ryömittiin jossain vaiheessa taloon), ja sieltä lährin sitten talsimaan Kaisalle, jossa pidettiin hauskaa niin vaatteiden kanssa, kuin mitä ihmeellisimmän iPadin kanssa, kyllä sillä taisi järkkärikin vilahtaa.
Kiitos kun sain jutskata, oli parasta!

Elikkä siinä kutakuinkin minuun viikonloppupähkinän kuoressa, siellähän ihmettelette!
Kiitos kaikille mussuille jotka jaksoivat minua niin Interwebissä kuin ihan Mustiossakin!


Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat