torstai 29. maaliskuuta 2012

Etsin äärimmäistä reunaa

Otin projekti Ahman pois jäistä ja jatkoin sitä tänään n.20 sivulla vaikka huomenna onkin matikan koe, eiku..
Teille siis, ketkä ette asiasta tiie, niin Projekti Ahma on allekirjoittaneet kirjoittamaan käsikseen joskus tulevaisuudessa perustuva lyhytelokuva (n.35-50min).

Siis kässäri on vielä kesken, sen takia sana "tulevaisuudessa", itse tarinahan sijoittuu -40 luvun Suomeen, ja jatkosotaan, ja rainassa käydään lyhyesti läpi nuoren alokkaan Joona Ahman tarinan.

Muutenkin tuli tänään piirreltyä ihan kauhiasti, tein ensiksi tuon kuvis neljäntoista perspektiivityön loppuun ja sen jälkeen tuli luonnosteltua muutamia Ahman hahmoja lyikkärillä, oli niin lystiä, hihi.

Nyt parin tunnin päästä lähren kahvittelemaan eräälle ihanalle pojalle tuonne ylä-Mustion suunnalle, kun oon kerta tästä epäsyöpätaudistakin parantunu jo aika hyvin. Tästä kiitos vitamiineille, kiitos mandariinit, te lojaalit epäappelsiinit!

Viime aikoina oon ruvennu kauhiasti diggaileen Asasta, ja näillä näkymin olis tarkotus 26pv käydä tsekkaamassa se Rennoilla, jonne pääasiassa alunperin olin lähös Raappanan ja Jukka poikeen takii, mutta nyt vielä muikeempi perjantai tiedossa! 

Päivän fiilistelykappaleena annan teille:




Cheers!
PS: Viimeistään ensi keskiviikkona pitäisi tulla uusi kuvaoksennus, ennen sitä hyvää kevään jatkoo!

1 kommentti:

Lukijat