maanantai 9. huhtikuuta 2012

Ostoskärryn kolina kaupungin autiossa

Hihi, no onpas ollu pääsiäinen, sanonpahan vain!
Vaikee tätä on teille oikeen selittää, muttamutta yritetään!

Ensiks koeviikon päätteeks menin taasen Bollstan leiriytymään, ja sieltä erittäin ahkeran pyöräilemisen jälkeen, mentiin meille pariksi yöksi vahtimaan koiria, kun piti pentuja syntyä, ja kyllähän niitä tuli!

11 kappaletta oikein suloisia lupparoita on nyt tullut tähän maailmaan, 7 poikaa, ja 4 tyttöä, yritän niistä sitten räpsiä kuvia tässä viikon kuluessa teille pällisteltäväksi.

Sitten me syötiin suklaata ja tietenkin just miun suklaapupu oli joutunu auringon uhriks ja oli sen takia silmäpuoli..




Sitten tämän operaation jälkeen Tia palasi takaisin Bollstaan ja minä pakenin joskus puolen yön aikoihin Albertin hotellipalvelimoon, jossa oltiin oikein eeppisiä ja retroiltiin ala-asteella niin kovin paljon pelatulla Jak 3sella, sitä nostalgiaa!
Jossain vaiheessa meille tuli nälkä ja ruvettiin väsäilemään oikein supereita uunileipiä, jotka oikein huokuivat sydänvikaa ja kuolemaa:


Seuraava aamu venähti hieman ja pähkäilin ylös joskus puolen yhreksän maissa keittiöön ryömien kahvintuoksun ja paahtoleivän perässä, ja siellähän ne odottivat nätisti pöydällä.
Ja tulipahan tuo lupara herätettyä musiikilla joskus kymmenen aikaan, tosin tämä veikkopa päätti mennä nukkumaan sohvalle heti sängystä noustuaan.
Noh, päätin sitten siinä sitten räpsiä hieman kuvia ajankulukseni:




Ja olihan tuo otus sen verran nätti, kun nukku, että räpsäsin siitäkin sitten pari kuvaa:



Siinä sitten päivä kului musiikkia kuunnellen ja myöhemmin Allulle saapuneen Santerin kanssa tuli katseltua pari jaksoa Generation Killiä, on se vaan niin hyvä sarja!

Illalla lähdettiin sitten bussilla Karjaalle leffaan, ja koska bussi niin oltiin 2h ennen leffan alkua jo Karjaalla, ja koska kaupat oli kiinni niin lähdettiin kävelemään ABClle.
Jossain vaiheessa sitten Henkka ja Alehandro häippäsivät ja jäätiin kolmisteen Santerin ja Miken kanssa matkaamaan kohti suurta ja kolminumeroista ABCta.

Marketin jälkeen päätettiin suunnata Hessburger tiskille, jonka kautta lährettiin kävelemään takaisin keskustaan. No onneks sitten matkalla paljastu, että Henkka, Allu ja Hanna olivat jotenkin menneet toista reittiä ABClle ja olivat ihan eri puolella kuin me. Siinä sitten mielenosoitukseksi ruvettiin syömään pyörätiellä murkinaa, tietenkin kaikille ohikulkijoille ilmoitimme, että ruoka oli lyödetty jätepuristimesta..



(Aa.. Joo, minä ja Santeri tehtiin homoeroottinen Cocis mainos! PS: Miksi mun pipo kortsuttaa?)

Tämän valtavan mielenmullistuksen jälkeen jatkettiin matkaa keskustaan, ja matkalla törmättiint Tiaan (hihi), ihan niinkuin pitikin ja joskus rautatieaseman kohdalla ajateltiin vaan jäädä ottamaan aurinkoa siihen, kun leffaan oli kuiteskin vielä sen puolisen tunnin verran aikaa.
Huomatkaa, että Santeri ei tykänny kamerasta:




Oltiin Miken kanssa pirun tuimia!


Ja sitten taas kuvia kaikesta muusta, esimerkiksi siitä, kun muu joukko saapui, ja tietenkin Allu oli jotenkin onnistunut repimään housunsa...




" Ja sit kolibri tajus, et se kookospähkinä omisti silmälasit..."


Jossain vaiheessa päästin sitten ihan itse leffaankin, ja olihan toi American Pie helvetin hyvä, ihanan nostalginen, tuli ihan ne pari ekaa American Pieta mieleen, ja kaikki ne perseilyt mitä tuli sillon frendien kans tehtyä niitä katsellessa, niin mukavan ihanaa oli leffassa ja sen jälkeen, kun mentiin Henkan ja Santerin kanssa autioon Karjaaseen ajelemaan ostoskärryillä! Ja kyllä, tämä tapahtui!

Tämä päivä sen sijaan on ollut aikalailla alamäkeä, jotenkin kaikki masentanut, ja stressanut kauhiasti sitä, että saanko niitä kesätöitä vai en.. rukoilkaa mun puolesta, oikeesti!
Onneks koulua on enään vajaa 8 viikkoa jäljellä, miettikää!

Päivän tunnelmat just tasan yhden kappaleen muodossa, Simple Plan, rakastan teitä!



Hyvää kevään jatkoa teille luppakorvamussuille!





Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat