lauantai 14. huhtikuuta 2012

How can u say ur better than me, iv been places u can't even see

Pyörin, pyörin ympyrää, kiskon ympäri sitä maailmanpyörää!
Tullu nyt viime aikoina leijuttuu aika pilvissä, osittain ihan vaan onnellisuuden, osittain materialismirakkauden takia.

Eli nyt uudesti alkanut jakso, eli tää viimoinen 5. jakso on alkanut ihan hyvin, vaikka aluksi tulikin näitä lukuaineita hieman pelättyä. Ja taisinpa kaikista viime jakson kokeistakin päästä läpi, erityisen innolla venailen ruotsin ja äidinkielen numeroita, olis hyvä fiilis näistä kahdesta sisaresta.

Materialismijännä lähinnä sen takia, että tuli saatua uudet farkut, ihan vaan mustat slimit, mutta kummiskin, so happy! + Tykkään edelleen huipuksi sitä mustaa takkia, mikä tuli Leviltä ostettua, just se, se mikä vilahtaa siinä Antin ja Santerin homoeroottisessa Coca Cola mainoksessa!

Tällä hetkellä näyttää myös tulevaisuus sen verran kirkkaalta, että voisin ehkäpä iskea rahatilanteeni puolesta ASOSille, niillä kun taitaa olla alennukset, hehee.

Lauantain tulevaisuus, no öää, Tia tulee visitoimaan ja katsellaan illan puolella sittes Los Publica Enemos ft. Johny Depp, ja mitämitä vielä, öm.. ainii mun pitää mennä tekemään pizzaa!

Nyt tässä teille vielä viikonlopun piristykseksi, just muksa kappale, ja tää harmaapiponen on ihan lutu, hihi.



Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat