sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Flanellin paidan tuoksusi sekoittuu teekuppisi lusikkaan

Ihana lauantai ilta ja sunnuntai päivä takana, tai ainakin seura on ollut mitä ihaninta, kiitos Tia!
Lauantaina erittäin tunteikkaan elokuvan jälkeen tuli puoli kaamoskoomahomossa ryömittyä petiin, ja ah, että minä nukuin pitkään!

Joskus aamupäivällä auringon säteet puhkoutu oven raosta ja tuntuivat herättelevän, ihan vaan kiusatakseen miuu, noh siinä sitten noin puolen tunnin onnettoman jumittamisen jälkeen olin rohkea ja heitin peiton pois ja tajusin, että oli kylmä ja etin kovasti vaatteita, ja salee mä onnistun löytämään vaan puuvillahousut jotka on tarkotettu käytettäväks ilmastossa jossa on väh. +20 astetta..

Onneksi ihana aurinkoilma joka oli oikein keväthenkinen, sekä kupillinen teetä ja kamera, sekä hienoa aamujumitus-seuraa paransivat aamua kummasti, alla esimerkki miun ja Tian tekemästä "Kevät 2012 tulee" mainoksesta (tuon kuvan ottaminen oli vaikeempaa kuin uskottekaan):


Eipä tuo nyt mikään kuvarikkain aamu ollut, mutta kyllähän tuolta jos jonkinlaista tarttui mukaan:




Heti aamusta tapaamme myös olla erittäin herttaisia, ja joo, kyllä me yritettiin jotain yhteiskuvaakin ottaa, mutta niistä muodostui lähinnä jääkaapin kokoisia lähikuvazuumauksia mun otsasta, hmm..
Ja Tia jokseenkin teki selväksi, ettei tykännyt kuvista, joten en laita niitä tänne, tai saan jatkossa tehdä itse oman hopeaomenani jääkuutioista..
No, mutta yksi kuva miusta olisi, kerrankin ihan kelvollinen, vaikka näytänkin ihan aamueläimeltä..



Eli kaiken kaikkiaan tykkäilin viikonlopusta, kiitos tästä Tialle! (PS: Tiiän, että luet tämän kuiteskin, aion laittaa siusta kyllä jatkossa kuvia, tämä nyt oli vain armopala jotta pingviinit pelastuisivat!)

Huomenna alkaa taas arki, ja näyttäis siltä, että alkuviikko menee OPKHn asioiden takia niin, että joudun kouluun onneksi vasta niin, että olen Viherlaaksossa 0935, mutta koska OPKH, niin mitä luultavammin olen takaisin Mustiossa siinä 18:45-19:00 paikkeilla, ah tätä lukiolaisen tuskaa..

No, huomen aamulla saadaan selville miltä tuntuu ja mihin mennään, sitä ennen annan teille aivan ihanan kappaleen, aivan ihanalta bändiltä, joka on ollut henk.koht vaikuttajia aina siitä 12 vuotiaasta asti:






Siispä
Cheers!
PS: Miun jouluna saamani Philipsin MP3 soitin Philippo toinen kuoli traagisesti viime perjantaina joutuessaan pesukoneen uhriksi, lahjoituksia Philippon seuraajalle kaivattaisiin noin 30€ verran, musiikkisoittimienpelastusarmeija kiittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat